Twilight Art Studio;
Fra tatoveringsstudie til et analogt kunstkollektiv.

Vi skaber kunst med passion og fokus. Det gælder bestillings såvel som personligt arbejde.

Contact Us

Vores Filosofi

Vi er et lille privat kunstkollektiv, partnere i både kunst og livet, og deler vores drømmearbejdsplads.
Vores filosofi er at manifestere kreative og unikke kunstværker, primært spundet ud fra vores fantasi, skabt med passion.
Vi er alsidige inden for mange medier og stilarter; grafit og maling på papir, lærred og maleplader, samt tatoveringer i huden.
Uanset det valgte medie, stræber vi efter at levere den bedste færdige kreation, vi overhovedet kan, og derved bringe en smule magi til verden.

Selvom han ikke er kunstner, er vores storslåede webmaster på vores teamliste, da dette websted ikke ville eksistere uden hans arbejde, hjælp og vejledning.


Vores historie

2009:
Twilight art Studio bliver grundlagt og vi åbnede vores første fysiske atelier i Fortunstræde, i hjertet af Danmarks hovedstad. Der var umiddelbart kun fokus på tatovering. Hverken privat eller studie adresserne i hjertet af København og Frederiksberg var billige, så der skulle tatoveres fuld tid og arbejdes med kunder 6 dage om ugen for at alt løb ordentligt rundt. Det viste sig hurtigt ikke at være et problem og studiet blomstrede hurtigt op og Amanda startede et mesterlæreforløb som tatovør med Iver som læremester.

2011:
Studiet blev totalt oversvømmet af kloakvand under skybruddet den 2. Juli, og lejemålet i Fortunstræde måtte opsiges, da det ville tage al for lang tid at reparerer stedet. Vi flyttede derfor til et penthouse-studie i Knabrostræde, stadig i centrum af København, og dermed undgik enhver mulighed for fremtidig oversvømmelse.

2013:
Iver fik voldsomme rygsmerter, blev skannet og der blev konstateret 2 diskusprolaps, der var alvorlige nok til at forhindre ham i at tatovere regelmæssigt, hvilket indtil da havde givet vores brød, smør og husleje.
Efter nogle måneder blev det klart at vi var nødt til at opsige lejemål af både studie og hjem, finde nye steder at bo og arbejde og nye måder at få det hele til at fungere på. Med hjælp fra vores ven og kollega David Engelmann, fik vi et billigt midlertidigt sted at bo, samt en plads i hans nye studie i Schleppegrellsgade hvor Iver kunne arbejde som helbredet tillod.

2014:
Efter lidt flytten rundt, bosatte vi os privat i et nyt hjem på Bornholm, og fik mulighed for fast at leje os ind på en separat halvdel af studiet i Schleppegrellsgade på Nørrebro, lige ved siden af de gamle voldgrave i København. Så skulle der pendles! Studiet var stort nok til at huse en lille privat afdeling med mulighed for overnatning, så Iver kunne arbejde flere sammenhængende dage af gangen. Amanda stoppede sit læreforløb ved beslutningen om at flytte til Bornholm, da den drøm inkluderede at ahave hund.


2018:
Vores gode ven og udlejer valgte efter lange overvejelser at opsige sit lejemål, hvilket gav os mulighed for at leje det kombinerede lejemål; beholde vores og også få hans gamle atelier. Alternativt skulle vi flytte igen, men vi var super glade for studiet og valgte at satse på at det kunne virke.
Men med det valg havde vi pludselig langt mere plads end nødvendigt. Så der formedes stille en ide om at tjekke muligheden for at få et par stykker til på holdet.

2020:
3 months after getting a new member on the TAS team, Maj Walter, the first Corvid lockdown hit. And it hit hard. Once we opened up again, we prepared for a second lockdown, which it didn’t take any fortune cookie to tell loomed in the horizon.

2021:
Den anden nedlukning ramte endnu hårdere, og de 105 dages isolation og lavere indkomst tog virkelig hårdt på alle, inklusiv os. Den var svær at rejse sig fra. I slutningen af ’21 stod det klart, at vi skulle ryste posen og lægge nye planer. Så vi lukkede studiet, Maj åbnede sir eget, som hun inviterede Iver til at lave sit tatoveringsarbejde fra, og alle andre kreative bestræbelser blev gjort hjemmefra.

2022:
Hen over sommeren tog Amandas helbred en rigtig dårlig drejning; hun blev indlagt og diagnosticeret med KOL og emfysem i lungerne. I slutningen af året besluttede vi at flytte tilbage til Sjælland hurtigst muligt, tættere på familie og venner, og i et nyt hjem med et mere sundt og kontrollerbart indeklima. 


Any questions or enquires, don't hesitate...

contact us

Our Team

We are creative people

Amanda Ryberg
Founder, Paint-pourer

Iver Gørtz
Founder, Inkslinger

Jakob Mikkelsen
Webmaster, Shark-hugger

Recent Works

Checkout our latest works
da_DKDanish